Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гість: Олесь Дмитренко, фахівець із корпоративного та особистісного розвитку
Програма: «Це реально»
Ведучий: Сергій Цвєтков

 

У нас час існує безліч матеріалів про те, як досягати максимальної результативності у роботі. Семінари, тренінги та інші заходи  дають змогу людям дізнаватися, як ефективно розпоряджатися часом та ресурсами, щоб професійна діяльність була якомога успішнішою та приносила максимальний результат і задоволення. Автор і ведучий програми «Це реально» Сергій Цвєтков запросив на бесіду фахівця з корпоративного та особистісного розвитку Олеся Дмитренка, щоб поспілкуватися  з ним на цю актуальну тему.

Олесь розповів про себе та ті принципи, якими він керується сам та які радить іншим людям для досягнення ефективності у своїй роботі.

 

«Річ у тому, що я – людина творча, тобто, не тільки керівник. І це означає, що поняття ефективності може бути викликом. І в своєму життя я якраз помітив речі, які тамували мою ефективність. Це багатовекторність, я був схильним братись за багато справ одночасно, і це мене розривало на шматки, це впливало на все…»

 

«…Я всерйоз почав замислюватися над цією темою і дійшов висновку, що з ефективністю не народжуються. Це не дар. Її можна досягти тільки сумлінною, наполегливою, осмисленою працею…»

 

 «Важливо зрозуміти, що ефективність і результативність – це взагалі різні речі…  Ефективність у житті віруючої людини – це дуже цікава тема… Тому це питання стосується більше результатів…»

 

«Я вважаю, що треба працювати, працювати гарно, але шукати баланс… Ми живемо у світі, в якому постійно все змінюється, і я думаю, виграють зараз ті, хто вміє адаптуватися, «ліпити конструктор»…»