Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 


Голова ВР України Руслан Стефанчук взяв участь у церемонії нагородження грамотами України представників духовенства, зокрема, військових капеланів, та представників релігійних і громадських організацій.

На початку заходу Голова  ВР України Руслан Стефанчук подякував всім номінантам за їхній великий вклад в наближення перемоги над ворогом, адже війна ще більше довела важливість та цінність ролі духовенства в підтримці наших Збройних Сил та українського  народу.

«Це мабуть саме велике, святе покликання, яке тільки може бути. Ви  супроводжуєте Божим захистом наших бійців на святу справу визволення святої української землі, підтримуєте їх, вселяєте в них віру, правду, спонукаєте  до тих дій, які неодмінно призведуть до перемоги України», — наголосив Голова українського Парламенту.

Перший заступник Голови ВР України Олександр Корнієнко також висловив вдячність представникам релігійних спільнот за їхню службу на благо країни:

«Сьогоднішній захід — це знак співпраці, діалогу, вдячності з боку влади, українського народу нашим релігійним спільнотам, організаціям, які користуються дуже високою довірою. За важкі сім місяців війни ми побачили, що ваша підтримка, ваше добре пасторське слово дуже важливе для українців і в тилу, і на фронті», — наголосив Олександр Корнієнко.

Повідомляється на Сайті Верховної Ради України