До Світлого радіо завітали Богдан Кравчук – місіонер в Індії, директор та викладач Міжнародної місіонерської школи у місті Києві при церкві «Ковчег», та Сергій Крикун – пастор церкви у місті Сакраменто (США). Зараз він служить в Америці, і також був місіонером в Індії.

У цей вечір студія Світлого радіо «Еммануил» була наповнена Божим світлом. А перед початком програми до Господа звернулись у молитві четверо сильних мужів Божих, адже Сергій та Богдан до нашої студії завітали з командою підтримки: з Дмитром – місіонером в Африці, та Хрістіаном – викладачем Міжнародної місіонерської школи.
У прямому ефірі Богдан Кравчук поділився тим, як через нього Бог досягав людей в Індії. Він приїхав до іншої країни, з іншою культурою… у нього навіть не було часу на адаптацію та вивчення місцевої мови. І перше з чого почалося його місіонерське служіння – це з лопати, адже першочергово потрібно було звести дитячий будинок. І саме таке ставлення до оточуючих, коли ми прагнемо своїм життям показати Христову любов, і привернуло серця індусів до того, щоб слухати Слово Боже. Спочатку ділом, тоді Словом! Також Богдан розповів про завдання та життя Міжнародної місіонерської школи, яка працює у Києві вже рік: про те, як студентів готують та споряджають для служіння іншим.
Також в ході розмови і пастор Сергій засвідчив про своє навернення до Бога. У 19 років він ледве не помер від передозування, а Бог показав йому, що існує життя після смерті. Сергій став служити Господу. Як він сам розповів: «Я гадав, що найбільша проблема американців – наркотики, але на практиці з’ясувалось, що насправді проблемою більшості людей є захоплення криміналом.
І Сергій і Богдан мають власних дітей. І незважаючи на те, що їхнє місіонерське життя в інших країнах сповнене небезпеки і постійних загроз, вони все одно бажають, щоб їхні діти також служити Господу.