Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 




Неодноразово з ефірів  звучали свідчення  слухачів про те, що інші радіослухачі (з різних міст України!) подарували їм приймач. Люди розповідають, як змінюється їхнє життя через звучання радіо «Еммануїл»! Прості люди стають благодійниками, партнерами радіо, часто жертвуючи для служіння чи не всі заощадження, які вони мають. А головне – саме такі прості люди приносять світло іншим людям!








 
Особливо важливо, що світло починає сяяти тим людям, які не можуть бачити справжнє світло фізичними очима – воно починає по-особливому сяяти для незрячих людей!
 
У Києві діє християнський клуб для незрячих – «Гармонія», в якому збираються надзвичайно обдаровані й талановиті люди. Саме в цей клуб одного разу Бог привів Ларису Кмець – слухачку і партнера радіо «Еммануїл». Лариса поділилася своїми свідченнями, які вона отримує, зокрема, через радіо. Виявилося, що серед учасників клубу «Гармонія» було багато тих, хто не мав змоги придбати радіоприймач самостійно, хоч більшість із них чули про Світле радіо. Бог влаштував так, що партнери радіо вже благословили приймачами тих учасників клубу «Гармонія», які мали в тому потребу. Деякі з учасників клубу вже були гостями студії Світлого радіо – Алла Найдьонова, Марія Романенко, Андрій Горбачов.  На сьогоднішній день, співробітники радіо «Еммануїл» разом з учасниками радіопроекту «Хліб насущний» налагоджують співпрацю з об’єднаннями та клубами незрячих людей в інших містах України, де мовить Світле радіо (Львів, Запоріжжя, Харків).
 
Крім служіння незрячим, партнери та слухачі радіо благословляють приймачами також і переселенців. У непростий для України час люди особливо потребують Божої підтримки, яку можна отримати, перебуваючи у Його Слові. Цілодобове звучання радіо «Еммануїл» забезпечує таку підтримку, адже, його ефір наповнений Біблійним цитатами, короткими проповідями, цікавими духовно-просвітницькими програмами, християнськими піснями, а головне – в ефірі радіо 4 рази на добу звучить Новий Заповіт (щодня по 1 розділу)!
 
Друзі! Долучайтеся до того служіння, яке розпочали слухачі та партнери радіо «Еммануїл»! Благословляйте незрячих, адже, клуби та місії для таких людей є в багатьох містах України! Благословляйте переселенців, яких в Україні, на жаль, багато! Відкривайте свої серця до тих, хто потребує допомоги та уваги! Пам’ятайте, що «Ви – світло світу.» (Мф. 5:14)!