Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 




«Iсус Христос учора й сьогоднi i навiки Той же.» (Євр. 13:8)
– Він творив чудеса 2000 років назад, творить їх і тепер. Господь перероджує серця людей!
 
Ще не так давно, взимку 2018 р., радіослухач і партнер Світлого радіо – Володимир Чернуха, який служить безхатченкам, проповідуючи їм Слово Боже, і благословляючи їх їжею та чаєм, побачив на Київському вокзалі молодого хлопця Сашу, який виглядав аж ніяк не молодим: був брудним, побитим, стабільно нетверезим. Незадовго до тієї зустрічі, Саша вийшов із в’язниці, не мав жодних планів на життя, а відтак – не хотів жити, адже, не бачив у тому ніякого сенсу. Володимир неодноразово підбадьорював цього хлопця через Слово Боже, але він все одно повторював, що жити не буде. Декілька разів Саша погоджувався їхати у реабілітаційний центр, і, навіть, їхав туди, але проходило декілька днів – він знову опинявся на тому ж вокзалі: таким же брудним, побитим і нетверезим… Здавалося, це коло не розірвати! Але, «… для Слова Божого немає кайданів.» (2 Тим. 2:9).
 
Якось Сашко перестав з’являтися на вокзалі. Володимир весь цей час молився за хлопця, просив Божої милості, захисту, та щоб він покаявся. Пройшло близько трьох місяців… Минулого тижня Сашко приїхав на вокзал у той час, коли там служили безхатченкам, одним з яких ще донедавна був і він сам. Впізнати його було просто неможливо! Перед тими людьми стояв дійсно молодий, гарний хлопець – Олександр: у чистому одязі, тверезий, щасливий! Тепер – він помічник пастора при реабілітаційному центрі, в який їздив узимку, і з якого знову повертався на вокзал!
 
Життя змінилося! А головне – змінилося серце того Сашка! У ньому поселився Бог, і тепер життя набуло сенсу і значення! «І дам вам серце нове, і дух новий дам вам; і візьму з плоті вашої серце кам’яне,­ і дам вам серце плотське. Вкладу всередину вас дух Мій і зроблю те, що ви будете ходити у заповідях Мо­їх і устави Мої будете дотримува­ти і виконувати.» (Єз. 36:26-27) – ці слова з Біблії мають силу! «… якщо будете перебувати в слові Моєму, то ви істинно будете Моїми учениками; і пізнаєте істину, і істина визволить вас.» (Ін. 8:31-32).