Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Радіопроект «Хліб насущний»

Вже трохи більше 7 років існує радіопроект «Хліб насущний», який організували співробітники радіо «Еммануїл» разом із партнерами та слухачами.








Впродовж часу існування цього радіопроекту (з вересня 2011 р.) для багатьох людей він став місцем, де щотижня можна насититися Словом Божим через проповіді Олексія Волченка, помолитися за потреби, поклонитися та прославити Бога.










Крім того, на «Хлібі насущному» є можливість долучитися також і до різних служінь. Якщо іще донедавна учасники «Хліба насущного» звершували служіння по лікарнях, госпіталях, та просто – людям, яких ми зустрічаємо в транспорті чи інших громадських місцях, то тепер Бог відкриває нові шляхи, вказує інші сфери служіння – незрячим та нужденним людям – безхатченкам.
 
Біблія говорить нам: «Роблячи доб­ро, не будемо сумувати, бо у свiй час пожнемо, якщо не ослабнемо.» (Гал. 6:9). Нові служіння звершуються більше 6 місяців, і що найголовніше – вже є плоди цих служінь!
 
Спершу з’явилося служіння незрячим із християнського клубу «Гармонія», що в м. Києві. Партнер радіо Лариса Кмець, яка відвідує «Хліб насущний», дізналася, що незрячі люди потребують підтримки Божим Словом. Саме така підтримка доступна через цілодобове звучання радіо «Еммануїл». Відтак, зусиллями братів і сестер служіння «Хліб насущний», Бог благословив радіоприймачами багатьох незрячих людей.
 
Ще одне служіння з’явилося в грудні 2018 р. – служіння безхатченкам. Благословенний брат Володимир Чернуха отримав одкровення від Господа – годувати знедолених людей на Київському вокзалі, проповідуючи їм Слово Боже. З часом до служіння Володимира долучилася Ірина Трикашна, Олександр Марков, Тамара Кичук. Силою Духа Святого через цих благословенних людей – сотні покаянних безхатченків на вокзалі! Спасенні душі! Десятки з них поїхали на реабілітацію, деякі – вже служать таким же знедоленим, якими вони були всього декілька місяців тому! Це прекрасно! Бог благий і милостивий, «О, глибино багатства, i премудрости, i розуму Божого! Якi не­збагненнi суди Його i недослiдимі путi Його!» (Рим. 11:33). Слава нашому Господу за все!
 
Друзі! Долучайтеся до служіння! Моліться Богу, можливо, для вас Він приготував інше служіння, а, можливо, – відкриє вам приєднатися до вже розпочатих служінь. Приносьте плоди Господу, адже написано: «Коли ми бачили Тебе голодним, і нагодували? Або спраглим, і напоїли? Коли ми бачили Тебе подорожнім, і прийняли? Або нагим, і зодягли? Коли ми бачили Тебе недужим або у в’язниці, і прийшли до Тебе? І Цар скаже їм у відповідь: істинно кажу вам: зробивши це одному з цих братів Моїх менших, Мені зробили.» (Мф. 25:38-40).
 
Давайте разом робити добрі справи для інших людей, пам’ятаючи, що цим ми наслідуємо Самого Ісуса Христа, і що написано: «I все, що робите, робiть вiд душi, як для Господа, а не для людей, знаючи, що в нагороду вiд Господа одержите спадок, бо ви служите Господу Христу.» (Кол. 3:23-24)!
 
Будьте благословенні!