Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

 

На сайті Верховної Ради України є розпорядження (від 22 листопада 2015 № 1393-р) «Про затвердження плану дій щодо реалізації Національної стратегії в області прав людини на період до 2020 року», яке передбачає також пропаганду відносин гомосексуального характеру в школах і через ЗМІ.

Рада Євангельських протестантських церков схвалила рішення підтримати електронні петиції до Президента, Верховної Ради та Кабінету Міністрів, ініціатором яких став Голова Ради Асоціації Місіонерськіх Церков Євангельськіх Християн України Віктор Танцюра. Він звернувся з відозвою «Захистимо традиційні християнські сімейні цінності!». Лідери церков звернулися до віруючих підтримати своїми підписами петицію, тим самим застерігаючи влада і громадян України від пропаганди і поширення гріха. Також, у багатьох церквах моляться за те, щоб всі шість петицій набрали по 25 тисяч підписів, щоб влада правильно відреагувала на дані петиції.

Також, РІСУ повідомляє, що християни бачать головну загрозу в тому, що гріх хочуть узаконити і примусово нав'язати молодому поколінню, а також що поки жодна з петицій не зібрала 10 тисяч з 25 тисяч необхідних.