Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Щодня, від 10 до 12 години в ефірі радіо «Еммануїл» лунають цікаві інтерактивні програми, авторами яких є ви, дорогі світлі слухачі. Ми обговорюємо актуальні духовні теми і в такий спосіб глибше вивчаємо біблійні істини.  Ви ділитеся тим, що Господь відкрив вам Своїм Духом у Святому Письмі, розповідаєте особисті свідчення Божої слави, і завдяки цьому ми взаємно духовно збагачуємося  і підтримуємо одне одного. Завжди у нашому ефірі є нагода пригадати якусь цікаву, повчальну історію і розповісти її нам та слухачам, подякувати Господу за його благословення, вшанувати тих людей, які лишили особливий слід у серці, розказавши нам про Христа та надію у Ньому.

Запрошуємо вас, друзі, і надалі брати активну участь у наших ранкових інтерактивах. Створюймо цікаві, змістовні, корисні та повчальні програми разом. Адже «…віра від слухання, а слухання через Слово Христове». Римл.10:17.

Друзі, пам’ятайте про те, що відтепер аудіозапис ранкового інтерактиву ви можете прослухати або завантажити з нашого подкасту ввечері цього ж дня.