Як слухати?

СМАРТФОН / ПЛАНШЕТ

Android - завантажуйте додаток з GooglePlay.
iOS - доступний додаток на AppStore.

Windows Mobile, Blackberry, Samsung Bada, Palm - для прослуховування радіо на цих платформах, рекомендуємо скористатися програвачем TuneIn Radio: TuneIn for Windows Phone 7, TuneIn for Blackberry,  TuneIn for Samsung Bada, TuneIn for Palm  
(у рядку пошуку плеєра, введіть Radio Emmanuel)

PC
WinAmp Player плеєр або VLC можна завантажити абсолютно безкоштовно. 
Потім завантажте файл fm.m3u (файл повністю безпечний і потрібен плеєру для з'єднання з нашим вебрадіо) і відкрийте завантажений файл за допомогою плеєра.

WEB САЙТ
Слухайте онлайн на сторінці m.svitle.org.

FM-ПРИЙМАЧ:

Київ - 67,28 FM
Львів - 67,82 FM
Харків - 69,20 FM

Суми - 69,02 FM
Запоріжжя - 69,92 FM
Чернігів - 70,79 FM
Дніпро - 70,37 FM
Чернівці - 69,26 FM
 

СУПУТНИК ASTRA4  на всій європейській частині континенту. Для того, щоб слухати радіо «Еммануїл» через супутник, вам потрібно встановити супутникову антену, знайти у розділі радіостанцій радіо «Еммануїл» (частота 12284 МГц) і слухати! Детальніше

ІСТОРІЯ РАДІО

Наша основна мета – духовне відродження України, об’єднання всіх християн у молитві та спілкуванні одне з одним, щоб мати любов між собою.

Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в ім'я Отця і Сина і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все, що Я вам заповів... (Матвія 28:19,20)

В Україні ще є такі місцевості, де на все село або хутір немає жодної церкви. І є такі будинки, де немає навіть телевізора. Але у багатьох є радіоприймач. Саме через радіо Бог може увійти у такий будинок, у серця тих, хто там живе і змінити їхнє життя.

 
Ми читаємо Писання, там є доручення для нас: ідіть, і навчіть всі народи... І, можливо, ти міркуєш - як я можу поїхати в Індію або Непал? Або згадуєш своїх знайомих тут, в Україні... Бачишся ти з ними не часто, зрідка телефонуєш... Їм теж потрібен Ісус! І ти ревно молишся за своїх друзів або родичів... І це - правильно!
Але ти також можеш розповісти їм - слухай, друже, у вас там є радіо в області, знайди, послухай... Супутникова тарілка або інтернет є? Знайди, будь ласка, радіо "Еммануїл"!
 
Увімкнув Світле радіо "Еммануїл", ваш знайомий ніби відкриє двері у Царство Боже. Його зацікавлять історії інших слухачів про те, як вони пройшли важкі часи у своєму житті. Він почує, що Бог допомагає людям! Ваш знайомий почує Символ Віри і молитву "Отче наш", молитву за Україну і молитву за себе. Чотири рази на добу він зможе прослухати чергову главу Нового Заповіту українською та російською мовами. І Боже Слово - як найкращий спосіб євангелізації - торкнеться його серця.
 
Його відроджене серце зможе жити, слухаючи проповіді про спасіння і Божу любов. Різні програми про виховання дітей, утворення сім'ї, допомогу близьким, створені на біблійних принципах, дадуть надію і правильний шлях для вирішення життєвих криз.
 
Кожен слухач зможе відчути себе частиною радіо-родини, тому що в ефірі звучить не просто плейлист та список програм, а живий інтерактивний ефір, де ведучий не тільки знайомить слухачів з новинами, але і дає їм можливість зателефонувати на радіо і обговорити запропоновані на цю годину духовні теми. Таким чином, кожен може проповідувати Євангеліє на весь світ, розповісти свою історію, своє життя з Богом, поставити запитання гостю прямого ефіру.

Як підтримати радіо "Еммануїл"?

Дорогі наші слухачі, зараз дуже важкий час для всіх і, на жаль, для нас також! Просимо вас підтримати світлу радіостанцію! Ми віримо, що Господь має Свій план для радіо-служіння та для України! 
Як підтримати Світле радіо, якщо у Вас є рахунок в банку і телефон в руках? Завітайте на сайт svitle.org і через посилання ПІДТРИМАЙ РАДІО увійдіть у систему LIQPAY. Визначте розмір Вашої фінансової допомоги, внесіть дані Вашої картки і номер телефону. Через хвилину Ви отримаєте sms з паролем, який треба ввести у відповідне вікно. Введіть підтвердження оплати і подякуйте Господу, що дав Вам насіння, щоб посіяти на Божу Ниву! А ми молимося і дякуємо Богові за Вашу участь у радіослужінні Благовістя через Світле радіо «Еммануїл»!