Звезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активна
 

Студію Світлого радіо відвідала актриса, співачка та ведуча Анастасія Яценко. Вона відповіла на запитання в ефірі програми «Світлі гості». Анастасія розповіла про життя та служіння, а також про свою творчість.

За словами співачки, востаннє вона була в  Україні 8 місяців тому. Тепер виконавиця мешкає у Франкфурті-на-Майні (Німеччина). Цього разу вона приїхала додому, щоб відвідати близьких, а також, щоб послужити Богові на всіх можливих заходах. А ще - зустрітися з гуртом «Подих свободи», з яким Анастасія вже багато років здійснює духовну працю для Господа. Чи змінилася співачка за той час, доки не була на Батьківщині? Як зазначає наша гостя,  коли її статус став іншим (вона вийшла заміж),  і коли життя кардинально змінилося (Анастасія переїхала до іншої держави), вона відчула, що подорослішала, і зовсім інакше почала сприймати свою країну і той менталітет, в якому зросла. Співачка іншими очима поглянула на світ. Він ще глибше їй відкрився. За словами виконавиці, вона ще більше вчиться любити. Любити інших людей, з цілком відмінним менталітетом.

Як розповіла наша гостя, коли вона повертається до України, у неї з’являється найбільше бажання – бути корисною. І якщо Анастасію запрошують на певні євангелізаційні заходи, вона завше радо погоджується на участь. Команда співачки часто здійснює різні поїздки, і концертні, і місіонерські. Для виконавиці це є цінним, тому що ти віддаєш свій талант там, де він потрібен.

Анастасія отримала підтвердження і від Бога, і від людей, що їй слід терміново створювати другий сольний альбом. У Німеччині народилося вже декілька нових пісень, нині триває робота над ними, тож у найперших планах на майбутнє – запис другого альбому. Анастасія сама пише і тексти, і музику. Як вона розповідає,  коли Бог дає в серці пісню, співачка прагне її просто передати. А інші люди вже створюють для пісні аранжування.

За словами Анастасії, вона має бажання брати участь у мюзиклах. Нині вона працює над проектом, який має назву «Лютер». У створенні цього мюзиклу задіяна величезна команда. Виконавиця мріє взяти у ньому участь, в одній із жіночих ролей. Проект поставлять в Україні. Він, за словами нашої гості, стане подією.

У минулому співачка брала участь як у християнських, так і в світських заходах: мюзиклах «Русалонька», «Красуня і чудовисько», а також у християнських проектах «Миротворець», «Йосип і його мрії». Як зазначає Анастасія, вона не робить поділу на «християнські – світські» заходи. Якщо є нагода грати хорошу роль, ти служиш людям. Талант, за словами виконавиці, має сяяти особливо нехристиянам, тобто, тим, кому потрібне Світло. Тому вона бере участь також і в світських мюзиклах. У такому середовищі віруючий показує, яким він є насправді. Оточення придивляється до тебе уважніше. І ти маєш нести це Світло, ти маєш відповідати тому, у що віриш. Твоя духовність перевіряється. Але якщо ти маєш міцні стосунки з Богом, якщо у твоїй таємній кімнаті наведено лад, якщо ти знаєш, що Господь веде саме туди, то Він дасть тобі сили свідчити людям про Христа…