Рейтинг:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Ефір: 25 червня 2018 р.

Програма: «Актуально сьогодні» 

Гості: Віталій Захарченко та Євген Полозюк

Віталій Захарченко та Євген Полозюк представляють гуманітарну програму «Допоможемо вижити». Гості розповіли про цілі цього проекту, на кого його спрямовано та як саме він підтримує людей.


 

Ефір: 25 червня 2018 р.

Програма: «Реформація. Боже домобудівництво. Законотворчість за Біблією»

Гість: Девід Хасавей

Автор та ведучий передачі Олександр Костюченко розмовляє із відомим євангелістом, засновником особливого заходу «Національний день молитви за Україну» Девідом Хасавеєм про те, як молитва змінює окремих особистостей та суспільство в цілому. 

 

Ефір: 27 червня 2018 р.

Програма: «Реформація. Боже домобудівництво. Законотворчість за Біблією»

Гість: Андрій Садовий

Мер міста Львова, Голова партії «Самопоміч», громадський діяч Андрій Садовий поділився своїми враженнями від заходу «Національний день молитви за Україну» та тим, яке значення ця подія має для нашої держави. Наш гість також розповів, як починається його робочий день та наскільки важливо бути добрим християнином, чоловіком, батьком та керівником.

 

Ефір: 28 червня 2018 р.

Програма: «Сімейна консультація» 

Гості: Вікторія та Сергій Гординські

Відомі служителі Вікторія та Сергій Гординські розповідають історію своєї родини та місіонерського служіння, пояснюють, що для них особисто означало «відбутися» та підготуватися до шлюбу, чому для дружини важливо йти за чоловіком, а також підбадьорюють слухачів, закликаючи їх навіть за складних обставин продовжувати молитися про своїх невіруючих рідних, адже Бог - вірний.


Ефір: 30 червня 2018 р.

Програма: «Це реально»

Гість: Павло Мітічев

Автор та ведучий передачі Сергій Цвєтков обговорює із пастором церкви «Дім милосердя», місійним пастором спільноти «Нове життя», членом правління українського відділення місії «ОМ» Павлом Мітічевим цікаву тему «Чоловік і благовістя». Як донести Євангеліє сучасним чоловікам, щоб їх було більше у церквах? Про це та інше – наша програма.