Рейтинг:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Збери подарунок для дитини, яка знаходиться в Онкоцентрі, лікарні або в дитячому будинку!

Міжнародна громадська організація "ЖИВИ" ініціює безстрокову акцію на території України "Я Подарую та Здивую!" Збери подарунок для дитини, яка знаходиться в Онкоцентрі, лікарні або в дитячому будинку! Команда небайдужих відвезе твій сюрприз та здивує дитину!

Як зробити подарунок?

Зберіть згідно списку подаруночки для дітей 2-5 рочків чи для дітей 6-10 рочків (дівчинці або хлопчику), складіть у коробку з під взуття, прикрасьте її подарунковим папером та відправте на відділення Нової пошти в місті Києві №255 на ім'я Шиліна Анатолія (номер телефону 099-372-64-78) або в офіс у місті Києві за адресою: проспект Петра Григоренка будинок 24, у будні з 9 до 18 години. Також подаруночки можна передавати в офіс "ЖИВИ" по суботам з 11 до 13 години за адресою: місто Київ, вулиця Попудренко 52-Б Беарс-Центр.

Команда Руху "ЖИВИ" в межах туру "В ОЧІКУВАННІ ДИВА!" відвезе всі подарунки діточкам в Онкоцентри, лікарні або в дитячі будинки зі святковою програмою і молитвами за них та здивує діток!

Кожен може стати учасником благодійної акції або внести свій фінансовий внесок. Міжнародна громадська організацій "ЖИВИ"
займається благодійною діяльністю вже п'ятий рік та налічує безліч благодійних проектів для дітей, онкохворих, тюремних ув'язнених та проводить тури "ЖИВИ-FEST" по всій Україні на підтримку сімейних цінностей, цінності Життя та віри в Даятеля Життя - Бога.

Закликаємо всіх небайдужих підтримати благодійну акцію в своїх містах та селищах, збирати подарунки, дарутивати і дивувати тих діточок, що знаходяться поруч, але у них немає батьків чи родичів, які б могли б їх здивувати подарунками від щирого серця!

ДАРУЮ ДОБРО - ЗМІНЮЮ СВІТ!

Також ви можете підтримати благодійну акцію добровільним благодійним внеском, на кошти якого будуть закуплені подаруночки для діток в Онкоцентрі, лікарні або в дитячому будинку!

Реквізити для перерахування благодійного внеску:


Карта Приватбанку: 4149 4378 5416 7960 (Новачук Оксана Володимирівна).

Слайд-шоу з Різдвяного туру 2015 за посиланням: