Рейтинг:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

«Моя подруга нещодавно сказала, що я безсовісно щаслива людина - ось як так може бути?» 

- Рита Федорчук

Ми хотіли поговорити про те, чи є життя після сорока, але наша гостя своєю харизмою настільки підкорила ефір, що серйозно за це питання ніхто навіть не брався:)
Чарівна Рита Федорчук – про чуда Божі, любов до життя і сім’ї, Грузію та її традиції, про служіння та таку віру, що звертає гори.

Автор і ведуча програми Софія Яковин так говорить про свій формат: «Світлі посиденьки» – не дуже формальна і не дуже офіційна розмова про головне. Про те, як можна житии і радіти кожного дня, якщо знаєш Ісуса і живеш близько з Ним».
Дійсно, дякуючи таким сяючим людям в ефірі, дякуючи їх свідченням і історям розумієш, що любов Божа набагато більша ніж те, що людина може собі уявити!

Обов’язково дивіться повну версію інтерв’ю на нашому сайті, а нижче – дещо з вибраного:

- «Життя і смерть у владі язика – Україна сьогодні це те, що ми сповідували вчора. Твоє життя сьогодні – це твої вчорашні молитви. Тому навіть якщо твоя сьогоднішня молитва коротка, це не важливо. Але нехай вона буде від чистого серця.» 

- «Доктор мені сказав, що мене може зцілити тільки Бог. Я з дитинства любила Бога, але тільки тоді я почала молитися і просити, щоб Він мене зцілив. Коли я стала читати Слово, я багато чого не розуміла, але я ходила два роки, притиснувши до серця цю Книгу. Я просто волала до Бога і вірила. На якомусь етапі мені ставало краще, і в один момент це сталося – я здавала аналізи і професор, який перевіряв мої папери, почав кричати медсестрам «я вас звільню, ви неправильно працюєте, за цим стоїть людське життя!»


Тричі перевіряли – і тричі результати аналізів були хорошими.

Бог мене повністю зцілив» 

- «Ви знаєте, деякі люди коли моляться, говорять «нехай у мене не буде ворогів». Але я так не кажу. Вороги мобілізують, і якби не вороги, я б не зустрілася з Богом. Вони мене прямо як Марію Магдалину кинули до ніг Ісуса, адже якби не її вороги – вона б не знайшла Бога. 

- «Я хочу сказати всім слухачам – стійте в вірі! Віра робить чудеса! Я знаю це по своєму життю, я людина віри, я живу вірою. Моя дочка була паралізована – зараз вона скрипалька, співачка, закінчила школу з відзнакою, вчиться в університеті і просто красуня! Я дякую Богові за це!» 

- «Моє життя насичене і цікаве. Я завжди говорила – хочеш бути щасливою? Просто будь» 

Посилання на інтерв’ю: 

Любіть цей світ і він обов’язково стане кращим!