Рейтинг:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Слава Богу!!!
Дорогоцінні брати та сестри!
Друзі! Українці, кияни та гості нашої країни і нашої столиці!

Вперше! На головній сцені України, у великому залі Національного палацу мистецтв «Україна» відбудеться грандіозне музичне святкування Дня народження Ісуса Христа! Свято Різдва Христового відбуватиметься у формі Національного музичного фестивалю «Різдвяна Зірка» – з піснями і танцями, в атмосфері радості, миру та подяки!
В гості на День народження нашого Спасителя на фестивальну сцену в цей раз ми чекаємо супер-благословенну блискучу команду артистів і Левитів – прихильників і шанувальників Христа:
Катерина Бужинська. Марина Одольська, Віталій Кириченко, Валерій Короп, В'ячеслав Рибіков, Оксамита, RULADA, Кристина Загаріна, дует BORN TWICE, Владислав Бондарков, Галина Волченко, Єва Фландер, Людмила Петрусенко, Тетяна Цвір, музичні гурти «Воанергес», «Прічастіє», «Курочкін&К», «GloRioUs»!
Співочі ведучі: Марина Одольська та Сергій Манек! Гості, друзі, партнери! Привітання та поздоровлення! Наживо!
Відеозйомка!
----------------------------------------------------
Режисер-постановник – Олексій Хетчиков Звукорежисер – Сергій Курочкін Партнери проекту: «Family», «Реформація», НПМ «Україна», Центр «Фіміам», «АртПромоТРЕСТ», Throne FX, InVictory, Світле радіо «Еммануїл», CNL, Телеканал «Новий Християнський», CBN-Еммануїл.
-----------------------------------------------------
Вхід по квиткам та запрошенням. Ціни на квитки - від 50,0 грн. до 150,0 грн. Квитковий оператор – Karabas.com Усі грошові кошти від продажу квитків – підуть на благодійність!

Адреса концертної зали: м. Київ, вул. Велика Васильківська 103

Детальніше у соціальних мережах: https://www.facebook.com/events/1354652067886489/
https://vk.com/event135889153