Рейтинг:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

У Києві 26-27 січня відбудеться стратегічний Форум «Рік Реформації: Початок». Він дасть старт різним кампаніям в рамках святкування 500-річчя Реформації в 2017 році. Захід пройде в готелі «Україна» на Майдані Незалежності.

Експертами та спікерами Форуму будуть британські експерти і українські парламентарії, громадські діячі, вчені, журналісти, практики. Серед спеціальних гостей: сер Джефрі Дональдсон (почесний член Парламенту Великої Британії), Андреа Вільямс (засновник "Christian Concern", адвокат), Пол Даймонд (адвокат-Баристер, провідний фахівець християнського правозахисного центру). Більше про спікерів Форуму тут http://vsirazom.ua/forum#speek.

У перший день Форуму йтиметься про християнську реформацію в семи ключових суспільних сферах. Зокрема, сім'я і шлюб, медіа та комунікація, освіта та інновації, політика і влада, мистецтво і культура, громадський і громадянський сектор, економіка і підприємництво.

Другий день форуму буде присвячений сімейній тематиці. Спікери розкриють стратегії захисту та популяризації сімейних цінностей як основи суспільства. Особливо це стає актуальним зараз, коли в Україні почалася потужна кампанія на руйнування інституту сім'ї на рівні законодавства.

Зареєструватися на Форум можна на сайті: http://vsirazom.ua/forum