Рейтинг:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Президент України Петро Порошенко нагородив орденом «За заслуги» III ступеню народного депутата, голову Міжфракційного депутатського об’єднання «За духовність, моральність та здоров’я України» Павла Унгуряна.Про це йдеться в Указі Президента, опублікованому на офіційній інтернет-сторінці Глави держави.

Зокрема, там зазначено, що таку державну нагороду отримують «За видатні досягнення в економічній, науково-технічній, соціально-культурній, військовій, державній, громадській та інших сферах діяльності»

Відомо, що Павло протягом своєї роботи в Парламенті активно відстоює сімейні та християнські цінності, а також виступає за прийняття законів, які сприяють зміцненню моралі, духовного та фізичного здоров'я нації. До того ж, народний депутат очолює комітет по відзначенню в Україні 500-річного ювілею Реформації в цьому році. Ця дата надає унікальну можливість переосмислити історичний шлях протестантизму і його вплив не лише на релігійне життя європейського суспільства, а й на його політичне, економічне, соціально-культурне зростання.

Коментуючи подію, Павло Унгурян зазначив:
«Ця новина застала мене під час робочої поїздки з підготовки Національного Молитовного Сніданку в Вашингтоні. Слава Господу, що Він дає Cвою благодать служити Йому та українському народу на різних рівнях, в тому числі і в політичному середовищі. Ця нагорода - не особиста заслуга, а визнання роботи, яку веде євангельська спільнота разом з державними органами та волонтерським рухом по всій Україні».