Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

У рамках спільного проекту Світлого радіо «Еммануїл» і телеканалу CNL директор радіостанції Галина Волченко провела зустріч з Євгеном П’янковим - керівником театру "Посох" для людей з обмеженими можливостями.

Гість розповів, що увірував у 1997 році, коли йому був 31 рік: «Бог мене знайшов - утомлену від життя людину». Дідусь Євгена був пресвітером першої в історії СРСР єврейської месіанської громади. А бабуся, за словами гостя, яка 18 років відбувала заслання як ворог народу, гаряче молилася про своїх рідних. І, як згадує Євген, саме її щира молитва, яка запам'яталася з дитинства, допомогла йому прийти до Бога.

За словами гостя, він пізно потрапив в театральне середовище. Його першою постановкою була п'єса «Черга або рівняння з одним невідомим», в якій грали незрячі актори. Пізніше, як зазначив Євген, виникла ідея розширити акторський склад людьми з іншими обмеженими можливостями здоров’я. Так виник театр «Посох».

Окрім театральної діяльності, гість також активно займається допомогою людям на Донбасі. Він розповів, що брав участь в евакуації, служив бійцям.

Завершуючи програму, Галина Волченко зазначила, що Євген виховує чотирьох дочок, двоє з яких прийомні. І про цю сімейну історію, підсумувала директор радіостанції, варто записати окрему передачу.