Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Програма: «Світлі гості»

Ведучий: Едуард Гльоза

Гість: Денис  Подорожний

Студію радіо «Еммануїл» відвідав доктор богослов’я, пастор, релігієзнавець Денис Подорожний. Він узяв участь у програмі «Світлі гості». Денис розповів про те, як навернувся до Бога, а також поділився історією свого служіння.

За словами пастора, у родині він пізнав Христа першим. Сім’я Дениса була невіруючою. Йшов 1989 рік – період розпаду Радянського Союзу. Досі Подорожний був абсолютним атеїстом. Хоча одного разу в нього розпочався період пошуків Господа. Й лишень тоді, коли чоловік запросив Ісуса Христа до свого серця, його життя почало змінюватися. Відтоді, як свідчить Денис, він став активним християнином. А за деякий час почав здійснювати пасторську працю. І сьогодні наші гість продовжує це служіння – очолює церкву в Ташкенті  (Узбекистан). Останні 15 років Денис постійно подорожує. Можливо, якийсь вплив на це має його прізвище – Подорожний :).


Буквально від перших днів навернення молодий християнин, за його словами, почав проповідувати. Кожний крок був моментом усвідомлення того, до чого чоловіка покликав Бог. На думку нашого гостя, правильна позиція у пізнанні свого шляху в служінні – така: доки не розпочнеш духовної праці – не дізнаєшся, чи маєш ти її здійснювати, чи ні.  Кожна людина повинна знати і втілювати в життя своє покликання. І навіть якщо вона рухається трішки не в той бік, але щиро шукає правильного шляху, допомагає в церкві, виявляє активність – Бог скерує таку людину в потрібному напрямку...

Подивитися цікаве  інтерв’ю з пастором Денисом Подорожним ви можете на каналі Світлого радіо в Ютубі.