Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Програма: «Актуально сьогодні»

Ведуча: Валерія Грановська

Гості: Вікторія Райчинець та Михайло Феєр

Студію Світлого радіо відвідали директор благодійного фонду «Надія від серця до серця» Вікторія Райчинець та молодіжний пастор, викладач Київської богословської семінарії Михайло Феєр. Вони взяли участь у програмі «Актуально сьогодні».

Як розповіла Вікторія, їхньому фонду «Надія від серця до серця» вже 10 років. Перший його проект здійснили 2008-го. Люди, які згодом стали засновниками фонду, не мали намірів організовувати якихось глобальних заходів. Але коли людина, за словами Вікторії, зростає в особливій, благословенній атмосфері, у ній починають формуватися певні цінності. На переконання нашої гості, Бог готував її до цієї праці ще змалечку, з допомогою батьків. Мрія допомагати людям виникла ще в дитинстві. Однак конкретних планів щодо її реалізації, як свідчить Вікторія, не було. Якось до неї підійшла одна людина і сказала: «Є певна сума коштів, яку хотілося б пожертвувати дітям із нещасливих родин». Жінка відповіла: «Звичайно, В Україні є багато організацій, і ми можемо ці гроші передати туди». Але Вікторія отримала відповідь: «Ви ж так довго молилися про це, чому б вам, використавши ці гроші, самим зробити щось?».



Так з’явився перший табір, який складався з 30 діток, котрі потрапили у складні життєві обставини, зазнали глибокі емоційни травми та біль. Цей табір, за словами нашої гості, вони провели втрьох: сама Вікторія, її найкраща подруга та Михайло Феєр, який сьогодні продовжує це служіння. Сьогодні Бог використовує і його, і велику команду, котра складається із близько 30 відданих Господу людей. Ці люди роблять важливу і потрібну  добру справу – служить діткам зі складними долями. За словами нашої гості, їй не віриться, що Бог, із маленького табору розширив це служіння до таких масштабів. Вікторія та Михайло надзвичайно щасливі, що вони є частиною чудового Господнього плану…

Послухати цікаве інтерв’ю з Вікторією Райчинець та Михайлом Феєром ви можете на нашому каналі в Ютубі.