Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

У гості до Світлого радіо «Еммануїл» завітав Сергій Демидович - пастор церкви «Добра Звістка» в місті Слов'янську, глава «ТБН-Україна», ведучий телепроектів, один з лідерів руху з усиновлення дітей в Україні та Росії , співак, композитор.

Інтерв'ю пройшло у прямому ефірі. Пастор Сергій розповів про своє життя, про своє покликання і служіння. Поговорили про непростий період, який зараз переживає вся Україна і сім'я Сергія зокрема - їм довелося переїхати зі Слов'янська до Києва і починати нове життя. Наш гість розповів про те, як Бог вчив його довіряти Собі і не триматися за цінності цього світу. А ще поговорили про те, як народжуються пісні (іноді в самий, здавалося б, невдалий час) і послухали деякі композиції, автором яких є Сергій.

У другій частині програми Сергій Демидович розповів про плани в служінні і свої роздуми про те, чому зараз Україна проходить такий складний період, про те, що буде далі і як нам потрібно реагувати на все, що відбувається. Звичайно ж, поговорили і про усиновлення та те, як кожна людина може змінювати навколишній світ.

На завершення ефіру пастор Сергій помолився за всіх слухачів Світлого радіо «Еммануїл», за мир в Україні і за всіх людей, які ще не прийняли Христа у своє серце.