Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Програма: «Світлі Гості»

Ведучий: Владислав Бондарков

Гість: Дмитро Ларін, арт-директор бренду R-500, тюремний і підлітковий служитель

 

 

Гість сьогоднішньої програми - Дмитро Ларін - автор та арт-директор бренду R-500, дизайнер, диякон, тюремний та підлітковий служитель. Як бачите, ця людина вже досягла багатьох вершин у житті. Але так було не завжди. Спочатку Бог провів Дмитра через непрості обставини. Провів, щоб відкрити йому Свої плани, а головне – Свою любов. Річ у тім, що Дмитро потрапив до дитячого будинку. Біологічні батьки залишили його. Але Господь зробив так, що у Дмитра з’явилася сім’я. Його усиновили. Найцікавіше, що хлопчик був найбільш відсталою і  неслухняною дитиною у групі, і з ним ніхто не хотів мати справи. Але у Дмитра таки з’явилася родина. Свідчення величезної Божої милості та величі слухайте у нашій програмі…

 

«Я просто розумію приблизно, в яких умовах я міг перебувати тоді, зростати...»

 

«Не думайте, що вас всі залишили, що ви - кинуті. Знаєте, колись я отримав слово, що навіть якщо рідна мати забуде своє немовля, то Господь не залишить тебе...»

 

«Коли запитують:« Як ти всього цього міг досягти?», багато хто може сказати: «Сам, з нуля». А я хочу сказати, що у всьому моєму житті колосальну роль зіграли люди, яких я зустрічав ...»