Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Програма: «Світлі гості»

Ведучий: Владислав Бондарьков

Гостя: Ліліана Діцул, мама дитячого будинку сімейного типу




Тільки уявіть: Ліліана Діцул, яка відвідала нашу програму «Світлі гості», виховує з чоловіком 11-х дітей. А всього за минулі роки у їхній сім’ї  побували аж 27 хлопчиків та дівчаток! Ліліана ні на мить не зупиняється: її життя як мами, дружини і педагога наповнене цікавою, хоч і непростою, роботою, подіями, зустрічами. Турбот дуже багато, але Господь підтримує цю велику, дружну родину, дарує Свою ласку і любов. Про те, як усупереч обставинам Ліліана стала педагогом і мамою багатьох дітей, «народжених серцем», слухайте у нашій програмі.

 

«Ще в дитячому садку ... на мене залишали цілу групу вихователі, йшли на якісь свої оперативки, і коли поверталися, [то дивувалися]: «Так тихо, добре, так все організовано». І мені всі пророкували: «Ну, тобі, напевно, бути педагогом»

 

«Я була шокована, коли в підлітковому віці, перехворівши безліччю нехороших захворювань, я почула від свого лікаря: «Суворо забороняю пов'язувати свою діяльність із педагогікою». Медик мені сказала, що «ця професія тебе просто вб'є». Попри все... я пішла робити те, що мені було заборонено. Й ось досі роблю...»