Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

 Гість: Віталій Тицький, інженер, радіофізик, викладач
Програма: «Це реально»
Ведучий: Сергій Цвєтков 

І знову програму для чоловіків «Це реально» відвідав цікавий гість – інженер, радіофізик, викладач Віталій Тицький. Із Віталієм автор та ведучий передачі Сергій Цвєтков поговорив про освіту в середній школі, а також про те, як впливає на учнів брак чоловіків-педагогів.  Узагалі, яку роль чоловіки відіграють у вихованні дітей? Про це та багато іншого слухайте у нашій програмі.

 

«Я відчуваю, що технічна освіта дає мені перевагу, з одного боку, як і в своїй професії (я з комп’ютерами  працюю), так і більш глибоке знання техніки дає мені змогу краще програмування здійснювати»

 

«У кожному разі, у всі часи найбільше можливостей у тих, хто використовує ресурси інших людей. Тобто, в тих, які керують людьми. Й інженери в цьому випадку – не виняток. Просто інженерами, програмістами, електронщиками керувати може людина, яка знається на цій сфері…»

 

«Я вважаю, що освіта насамперед повинна давати людські якості – це вміння самому знаходити відповіді на питання. Другий етап, складніший – самому ставити питання і давати на них відповідь…»

 

«Ті чоловіки, які полювали, потім приходили додому і своїм дітям, насамперед синам, але також і дочкам, передавали свій досвід. У чоловіка і жінки – своя роль у вихованні дітей»