Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Розповідає,  що коли одного разу знаходився в лікарні, бачив знущання над покаліченою людиною. Серце Віталія було переповнене і співчуттям і водночас – глибокою любов’ю до «товарища по палаті», якому почав всіляко допомагати.
Вже тоді наш гість, почав відчувати, що щось невистачає у його служінні, Віталій запитував у Господа, де Він хоче його бачити, у якому саме служінні, і Бог не змусив довго чекати на відповідь, Віталій почав служіння безпритульним  людям.
Гість програми каже, що ніколи не переймався тим, що не буде чим нагодувати людей, або чим їх вдягнути, Господь сам піклується про своїх дітей, просто використовуючи своїх служителів. Єдиний момент, в якому можуть виникнути питання – це робота в команді, щоб кожен член тіла Христового служив Богу а не «відпрацьовував номер».
Головна ціль даного служіння – це допомогти людині примиритись з Богом і після цього – їжа і речі. На питання в чому найбільше мають потребу безхатченки, Вітай повідомив що це – щире серце і любов.
Сам же Віталій, прийшов до Господа, коли стояв на краю життя. Не проста доля, смерть батька, проблеми звідусіль, привели до зловживанням алкоголем, втрати квартири…І коли, здавалося, вже все – кінець – Господь дарував велику милість герою програми.
Доживши до ранку – Віталій побіг до церкви, в той день він не чув про що говорилось на служінні, нічого не розуміючи він дочекався моменту примирення з Господом, і з того дня полюбив Бога всім своїм серцем, всією душею і всією своєю думкою.
Матвія 22: 37.