Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Ми створені для хвали і поклоніння. Це єдине, що ми можемо дати Богові і це те, що Йому приємно те, що Він очікує від нас.

Гостем програми «Таланты и поклонники» був Геннадій Гвоздь!

За своєю природою кожна людина комусь поклоняється, не залежно від віку та місця проживання. Поклоніння чомусь або комусь приводить людину до певного способу життя і стилю звичок, які відповідають характеристикам об'єкта покоління. Якщо людина присвятить всього себе фізичним тренуванням, то результат його посвячення приведе його до певних результатів у спорті. І ми можемо припустити навіть зовнішні фізичні дані такої людини. І так в будь-яких сферах, в яких людина себе присвятить.
Як каже Гена, поклонятися в дусі можна маючи лише чисте, відкрите і «сокрушонне» серце. «Жертва Богові зламаний дух; серцем зламаним та упокореним Ти не погордуєш, Боже» (Псалми 50:19).
У зв'язку з останніми подіями в Україні, Гена і його сім'я пережили багато чого. Покинувши свій рідний дім у Донецькій області, приїхали до Києва. Не будемо зараз описувати всі труднощі, з якими довелося зіткнутися сім'ї, скажемо тільки, що Господь живий, і Він міцно тримає цю сім'ю у Своїй руці.
Пророк Ісая запевняв страждальців: «... не завжди буде морок там, де тепер він згустішав» (Іс.8: 22). Для тих, хто надіється на Господа зійде сонце правди і в світлі тієї невимовної радості пережите горе не буде здаватися таким горем. Уповай же на Господа!