Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Євген і його дружина Лада не задавали питань Богу: "Господи, чи бажаєш Ти, щоб ми забрали це залишене на призволяще дитя, чи є це Твоя воля? Сім'я Шмєль(служителі ребцентру), бачили байдужість матері, по відношенню до рідної дитини. Під час чергової «попойки», подруга матері вдарила дитину в груди каблуком від туфель, хлопчик втратив свідомість, а друзі по чарці, примирившись, продовжили своє «свято».
Максим пролежав без свідомості до наступного ранку. Зпохватившись вранці, батьки побачили хлопчика жовтим і викликали швидку ... Напевно не варто описувати ту обстановку, в якій ріс Максим ... скажем тільки, що медичний працівник, який прибув на виклик був вражений, тією обстановкою, в якій перебував хлопчик, тим часом батьки Максима кудись поділись.
Євген і Лада Шмєль, дізнавшись що хлопчик перебуває в лікарні, направили всі зусилля, щоб він вижив, як виявилося, Максим жив з відірваним клапаном на серці. На сьогоднішній день він живий, здоровий, завдяки людям, які чітко зрозуміли, що таке посвячення, які прийняли рішення служити Господу - навіть до смерті ... Це була перша прийомна дитина в сім'ї Шмєль. За ним було ще шестеро, і кожна наступна історія ще більш жахливіша ...
Євген каже, що без Божої допомоги не можливо впоратися з тими дітьми, які одного разу переживши горе, зраду батьків, тепер перевіряють саме тебе ..., які можуть робити все на зло, тому що їх образили і тепер вони ображені на всіх і на весь світ….без Божої любові це НЕ МОЖЛИВО !!!