Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

ТЕЛЕБАЧЕННЯ, РАДІО, СОЦМЕДІА, PR
30 березня – 1 квітня

Проводять Асоціація «Новомедіа» і MEDIAlliance International

30-31 березня і 1 квітня у Києві у готелі «Хрещатик» пройде конференція для християнських медійників. Протягом трьох днів група досвідчених фахівців і викладачів з США і України проведуть інтенсивне навчання за кількома напрямками: телевиробництво, радіомовлення, соціальні медіа, робота прес-центру, зв’язки з громадськістю, маркетинг. У програмі курсу передбачені загальні лекції та практичні заняття. Заняття проходитимуть як на паралельних потоках, так і на спільних панелях.

Індивідуальні консультації спікерів, корисні контакти для співпраці з віруючими колегами, натхнення і нові ідеї – все це на весняній медіаконференції від Асоціації «Новомедіа» і MEDIAlliance International.

 Для участі обов'язково заповніть анкету ТУТ!

 СПЕЦІАЛЬНІ ГОСТІ

Рон Харріс (Dr. Ron Harris)

Президент MEDIAlliance International. У сфері ефірного мовлення задіяний понад 50 років. У тому числі – 15 років на християнській радіостанції KCBI у Далласі (штат Техас). Рон Харріc служив медіадиректором кількох великих євангельських церков. Був автором, режисером і ведучим програм для національної телемережі ACTS TV Network. Доктор Харріс викладав телерадіомовлення та комунікації у Південно-Західній Баптистській Семінарії в Форт-Уэрт і в Далаському баптистському університеті (DBU). Має звання почесного доктора богослов’я. Понад 30 років є членом організації «Національні релігійні мовців» (NRB), працював там у правлінні та виконавчому комітеті. Після служіння старшим віце-президентом у NRB залишив цю організацію, щоб заснувати MEDIAlliance International. Нині займається підготовкою  та наставництвом християнських медіалідерів по всьому світу.

 Руслан Кухарчук

Журналіст, медіаменеджер, телеведучий. В різні періоди є співробітником українських телеканалів, друкованих та електронних ЗМІ на посаді репортера, парламентського кореспондента, випускового редактора, ведучого, головного редактора (телеканали НТН, CBN-CIS,TBi, CITI; газети «Столичные новости», «Деловая неделя», «КАМЕНЬ Краеугольный», сайт www.mignews.com.ua та інших). З 2004 року – президент Асоціації журналістів, видавців і мовців «Новомедіа». З 2011 року очолює оргкомітет щорічного міжнародного Новомедіа Форуму. Володіє кількома медіаресурсами: портал «Все Новости», сайт «НХМ – НовостиХристианского Мира», музичний портал mBlog, журнал INTERESNOOO. Проводить навчання по Україні та інших країнах з таких тем: журналістика, телевиробництво, медіаменеджемент, масова комунікація. Має освіту журналіста, режисера та богослова. Співавтор та редактор навчального посібника «Новый журналист».

 Лі Ен Джексон (Lee Ann Jackson)

Виконавчий директор з маркетингу в рекламному агентстві Ambassador. За 25 років роботи в цьому агентстві працювала з такими відомими і визнаними організаціями як Євангелістська Асоціація Біллі Грема, Кемпус Крусейд (Campus Crusade for Christ) і «Джоні і друзі» (Joni and Friends). Працює у сфері маркетингу, проводить загальнонаціональні медіакампанії для організацій, які розміщують свою рекламу на радіо. Спеціалізується на інтеграції стратегій в соціальні медіа. Лі Ен працює з річним бюджетом до 5 мільйонів доларів. Вона також працює над розробкою концепції брендів, написанням сценаріїв, очолює піар і маркетингові кампанії, активно використовуючи соціальні медіа. Вільно володіє іспанською мовою. У 1989 році отримала ступінь бакалавра політології в сфері міжнародних відносин Університету Каліфорнії, Лос-Анджелес (UCLA).

 Гарі Лонгенекер (Gary Longenecker)

Відповідальний за медіавиробництво у служінні In Touch Ministries (Атланта, Джорджія). Як досвідчений оператор-постановник зняв роботу Anger: Is It Worth It?, рекламні серії What’s the Answer, короткі презентації для книг Доктора Чарльза Стенлі та навчальні серії In the School of Faith. Він також записав безліч інтерв’ю, серії коротких історій, студійних стенд-апів та спеціальних проектів. Кар’єра Гарі у сфері ефірного мовлення почалася у Real Life Ministries, де він пройшов шлях від стажера до головного режисера та оператора. У 1998 він був прийнятий на роботу до Triple Horse Productions. Наступні 11 років працював як оператор-постановник для Turner Sports, TNT, Fox Sports, Coca-Cola, ESPN, TBN, NASCAR та армії США. У 2007-му зняв відео – Max Lucado 316: Stories of Hope.

 Джон Маккінон (John McKinnon)

Має  понад 20-тирічний досвіду роботи в ефірних ЗМІ. Працював як режисер прямого ефіру для In Touch Ministries в Атланті з 2004 року. За цей час провів успішний перехід всієї роботи на HD, розширив використання пересувних станцій у телевиробництві. Був режисером безлічі національних телевізійних кампаній, створив відділ роботи з графікою. Джон розпочав кар’єру помічником виробництва у Real Life Ministries, займаючись зйомкою технічним забезпеченням, режисурою та іншими напрямками. Яскравим моментом кар’єри було виробництво документальної стрічки про історичну автентичність Біблії. Джон також працював для Triple Horse Productions, випускаючи рекламні ролики, документальні стрічки, концерти для Coca-Cola, Integrity Music та армії США.

 Берні Макпартленд (Bernie McPartland)

Головний директор виробництва та заступник програмного директора християнського радіо KСВI у Далласі (штат Техас). Кар’єра Берні почалась у 1982 році на маленькій радіостанції. Далі у нього з’явилась можливість працювати інженером звукозапису та музичним редактором. Також працював шість років координатором аудіо та візуальних презентацій у компанії, яка виробляє літаки. У 1991 він повернувся на радіо, щоб займатися різними аспектами радіоморвлення на KCBI. В його обов’язки входить ведення ефіру протягом дня, виробництво новин та репортажів, копірайтинг і написання текстів. Також працює з партнерами та рекламодавцями. Зараз керує новим колективом, навчаючи і супроводжуючи їх у радіослужінні.

 Яна Кучеренко

Маркетолог, журналіст, експерт у сфері PR-технологій і стратегічного планування. Організатор приїзду Ніка Вуйчича в Україну. Досвід роботи понад 12 років – у різних ЗМІ, Кабінеті міністрів, Верховній Раді та у міжнародних компаніях.

 Алекс Фішман

Редактор ieshua.org, служитель месіанської громади. Портал ieshua.org – єврейський месіанський портал, покликаний доносити добру звістку про Єшуа, сприяти розкриттю важливості єврейської складової в єдиному Тілі. Актуальні християнські і месіанські статті, відповіді рабинів на питання читачів, свідоцтва і відеоматеріали, новини Ізраїлю та Церкви. Портал почав свою роботу у 2010 році. За останній рік різко збільшив свою аудиторію вдвічі. Щодня має майже 8000 відвідувачів. На сторінку у фейсбуці підписано понад 30 000 користувачів. 

 Для участі обов'язково заповніть анкету ТУТ!

Реєстраційний внесок: 290 грн – на загальних підставах, 190 грн – членам Асоціації «Новомедіа».

Способи переказати реєстраційний внесок ТУТ! У призначенні платежу обов'язково вказати: Добровільні пожертвування (медіашкола).

Після здійснення платежу, будь ласка, повідомте в офіс Асоціації «Новомедіа».

Адреса проведення медіашколи: Київ, вул. Хрещатик, 14, готель «Хрещатик».

Розклад: три дні з 10:00 до18:00.

Всі деталі – в офісі «Новомедіа»: +38 (050) 783-2633, mail@novomedia.org