Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

В Університеті менеджменту освіти успішно захистили магістерські дипломні роботи майбутні викладачі християнської педагогіки.

Спеціалізація для магістрів "Християнська педагогіка у вищій школі" була відкрита 2015 р. на кафедрі педагогіки, управління та адміністрування в Навчально-науковому інституті менеджменту та психології Державного вищого навчального закладу "Університет менеджменту освіти" при Національній академії педагогічних наук України.



55 студентів з вищою освітою: економічною, медичною, психологічною, інженерно-будівельною вступили на спеціальність "Педагогіка вищої школи" для того, щоб отримати право викладати педагогічні дисципліни духовно-морального спрямування в різних закладах освіти України.

Частина з магістрів - відомі педагоги: Віра Сучок, Ольга Гузик, Микола Плаксін, Людмила Бринь, Альона Єгорова, Ганна Зварич, Альберт Багдасарян й інші не зупиняються на досягнутому і продовжать навчання в аспірантурі Університету менеджменту освіти.



Після урочистого отримання дипломів магістра з відзнакою, викладачі християнської педагогіки на 4 роки погодилися продовжувати наукові дослідження з проблем духовно-морального виховання й управління процесом і змістом знань на християнських засадах.