Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

У Харкові в рамках святкування 500-річчя Реформації в художній галереї «Бузок» 19 вересня відкрилася виставка сучасного живопису «Велична Біблія». На виставці представлені картини видатних сучасних українських художників.

На відкриття виставки зібралися художники, картини яких представлені на виставці, священнослужителі церков, журналісти й гості.

Відкриваючи експозицію, керівник Асоціації художників-християн Ірина Хомасурідзе сказала: «Ця виставка матиме позитивний резонанс. Найголовніше - це повністю змінена душа. Якщо хоча б одна людина переживе зустріч із Господом, і його душа буде врятована, тоді ми не дарма працювали».



Один із художників зазначив: «Ця виставка відрізняється від інших. На попередніх ми милувалися квіточками, листочками, очицями, а біля цих картин хочеться думати ».

У залі панувала приємна атмосфера, лунали вірші і спів, що прославляють Бога. Біля кожної картини були написані рядки з Біблії. На окремому столику було покладено Нові Завіти, які могли взяти на пам'ять усі охочі.

Виставка працюватиме щодня (окрім понеділка) з 11-00 до 19-00. (М.Харків, вул. Сумська, 25, права сторона ХАТОБу). Відвідувачів зустрічатиме екскурсовод, який розповість про картини, про біблійні історії, представлені на виставці, - повідомляється на сайті « Харків для Христа».