Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

13 жовтня, у п’ятницю в Рівному відбувся Перший молитовний сніданок,який об’єднав владу, духовенство та громадськість в спільній  молитві за мир в Україні, за Рівненщину.  На заході були присутні голова  Рівненської ОДА Олексій Муляренко, голова  Рівненської обласної ради Микола Драганчук, народний депутат,голова Центрального оргкомітету R500 Павло Унгурян, представники всіх релігійних конфесій, що діють на Рівненщині, воїни АТО, ректори університетів, підприємці.  

В  цілому понад 100 осіб дякували Богу за рідну Україну і просили для неї кращої долі, а також благословення для представників  влади, щоб мали мудрості приймати правильні управлінські рішення. На Рівненщині в такому масштабі цей захід проходить вперше.

«Молитовний сніданок -це нагода спільно обговорити важливі та болючі теми підтримки військових та ветеранів АТО, виховання молоді на засадах духовності. Переконаний, що спільна молитва сприятиме духовному єднанню й порозумінню провідних політиків Рівненщини»,- зазначив Олексій Муляренко.


Важливу роль цієї події підкреслив народний депутат Павло Унгурян:

 «Молитовні сніданки об’єднують управлінців різних політичних сил навколо духовних та біблійних істин. І Слава Богу, що  сьогодні така традиція започаткована на Рівненщині».

Він також закликав місцевих депутатів та управлінців окрім проведення урочистих сніданків займатися послідовним вивченням Святого письма, бо це є запорукою успіхів в щоденній роботі. 

Варто зазначити, що молитовні сніданки по всій країні координує Міжфракційне депутатське об’єднання «За духовність, моральність і здоров’я України».