Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Більше тридцяти тематичних спічів і майстер-класів за темою медіа. Усе це в рамках Новомедіа Форуму в Києві 3–4 листопада. Детальна програма із зазначенням усіх тем і тез уже опублікована на сайті події.

У перший день Форуму мова піде про суспільне мовлення, а також про нові формати в теленовинах. Механізми роботи національного радіо й телебачення в США розкриє МеліссаГаррісон, ведуча телеканалу NBC. У свою чергу українські телеведучі обіцяють майстер-клас на тему «Як говорити де завгодно, з ким завгодно і про що завгодно».

Традиційно в останні роки на Новомедіа Форумі торкаються теми інформаційної війни й пропаганди у зв’язку з військовим конфліктом на Донбасі й окупацією Криму. Як вибудовувати в Україні ефективну масову комунікацію і контрпропаганду, де тут місце журналістським стандартам.

Чимало буде й інсайду. Наприклад, цілий блок присвятять темі власності українських ЗМІ – що і кому належить. Торкнуться також питання конфлікту американських журналістів та адміністрації президента Дональда Трампа.

Журналісти телеканалу СТБ розкажуть про серіальність і драматургію в телерепортажі. А також йтиметься про те, як зробити соціальну журналістику цікавою. У цьому контексті буде доречним виступ організатора приїзду Ніка Вуйчича в Україні – як це висвітлювали медіа. Тут же розміститься тема конфлікту між інтересами PR-компаній і ЗМІ.

Як не потонути в океані інформації, вміло працювати з новинами, освоїти навички оптимізації творчої праці – в ексклюзивному тренінгу «Лайфхак для журналістів». У програмі журналістського Форуму – блок про інтернет-видання, візуальну комунікацію, регіональну, спортивну та тревел-журналістику. І, звичайно, про трансформацію телевізійників у влогерів та навпаки.

Цього разу на профільному івенті вперше торкнуться теми спорту в медіа. Мікрофон опиниться в руках нетипових спортивних журналістів – Слави Варди і Руслана Свіріна. А політичний оглядач Матвій Ганапольський поговорить про майстерність журналіста й ведучого, що працює в режимі резонансу.

Персоною Форуму в цьому році стане СєваНовгородцев. Він поділиться 37-річним досвідом роботи на Бі-Бі-Сі в Лондоні і, звичайно ж, розповість про орден Британської імперії, який він отримавіз рук Єлизавети II за заслуги в галузі мовлення.

Учасників Новомедіа Форуму чекає лотерея та сюрпризи, а ще – урочиста церемонія нагородження журналістів і редакцій NovomediaAwards 2017. У музичній програмі візьмуть участь Віра Кекелія і Марта Адамчук– зірки телевізійного шоу «Голос країни».

Раніше були опубліковані всі спікери Новомедіа Форуму 2017 – більше 30 топ-фахівців у галузі телебачення, радіо, інтернет-медіа й друкованих ЗМІ. Дізнатися про весь пул можна за посиланням. Уся програма журналістської події – ТУТ!

Для участі в Новомедіа Форумі обов’язково потрібно зареєструватися!

Прес-центр "Новомедіа".