Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

У Києві відбувся сьомий Східноєвропейський лідерський форум. Захід відвідали близько 600 гостей з України, Білорусі, Молдови, Литви, Фінляндії та Сполучених Штатів Америки. 12 секцій, 120 тем, 10 ток-шоу, 30 семінарів і круглих столів, 6 пленарних сесій зробили  Форум масштабною платформою для творення партнерських стосунків між євангельськими лідерами.


Цього року захід пройшов під гаслом «Реформація триває». Директор Східноєвропейського лідерського форуму Ярослав Лукасик зазначив: «Принципи та цінності Реформації, засновані на Біблії, лишаються актуальними і для українського народу. Вони закликають кожну людину до святості, справедливого і праведного життя, відповідального ставлення до свободи…».


Учасники заходу розповіли про те, що Форум відіграв важливу роль у їхньому житті, навчивши ефективного лідерства та ставши поштовхом до активного служіння.

  

Світле радіо «Еммануїл» мало змогу представити своє служіння на заході. У церкві «Філадельфія», в якій проходив Форум, працювала локація Світлого радіо. Присутні отримали нагоду більше дізнатися про діяльність нашої радіостанції, про різноманітні передачі, які ми готуємо. Було розповсюджено молитовні буклети радіо «Еммануїл», візитки та брошури з інформацією про наші цікаві та корисні програми, які дарують слухачам надію та допомагають пізнавати істини Божого Слова.