Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Місіонерка Грашиа Бернхем, яка побувала у полоні філліпінських бойовиків, підбадьорила присутніх на конференції у Вашингтоні.  Бернхем та її чоловік здійснювали місіонерське служіння на Філліпінах.  27 травня 2001 року їх взяли у заручники бойовики.

Після 376 днів полону Грашиу Бернхем було звільнено. Це сталося під час сутички терористів з філіппінськими військовими, в результаті якої загинув її чоловік.

59-річна місіонерка і авторка двох книг докладно розповіла про свій досвід в неволі сотням присутніх на конференції «Голос мучеників». У момент найглибшого відчаю у полоні жінка відчула, як Бог наповнив її серце любов’ю та світлом. Грашиа зазначила: «Господь почав мене змінювати. Він позбавляє від болю, і дає нам благодать, щоб ми могли знову служити Йому». Місіонерка розповіла про те, що кілька бойовиків, які її захопили, повірили у Христа. Грашиа зазначила: «Тепер я можу з упевненістю сказати: «Потрібно у всьому довіряти Господу, хоч що б з Вами відбувалося зараз». Про це повідомляє CNLNews.