Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

У Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького відбувся ювілейний, 10-ий благодійний фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом».

Цьогорічний захід відбувся під гаслом: «Радійте серцем». Організатор фестивалю -  БО «Фундація Духовного Відродження»  УГКЦ. Кожен, хто придбав квиток на захід, здійснив благодійний внесок у розвиток католицької освіти та виховання дітей за християнськими цінностями.

Фестиваль розпочався Літургією за участю Митрополита Львівського Ігоря (Возьняка). Відтак відбулося урочисте відкриття і розпочався масштабний концерт за участю українських музикантів та гуртів.

Відвідувачів Шевченківського гаю запрошували на 9 різних майданчиків, де відбувалися цікаві заходи, концерти та майстер-класи. Митці навчали малярства на склі, гри на димбі - музичному інструменті, який до першої чверті 20 ст. був поширений по всій України, також азів театральної майстерності і пісочної анімації з великодніми мотивами. Діти могли відвідати особливий курс із цікавої хімії. Про це повідомляє портал «Кіріос».