Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Всі ми вже давно звикли до того, що будь-яку інформацію можна легко знайти, не виходячи з дому – використовуючи мережу Інтернет.

 

Сьогодні Інтернет-ресурси є важливим джерелом для популяризації Слова Божого. Це і безліч сайтів, які містять переклади Святого Писання різними мовами, і сайти з християнськими фільмами та піснями. Крім того, користувачі всесвітньої мережі мають доступ до проповідей різних Євангелістів.

Також завдяки Інтернету ми можемо налаштовувати додатки для смартфонів, щоб цілодобово перебувати у Слові Божому. Одним із таких – є Додаток Світлого радіо «Еммануїл», який можна безкоштовно завантажити із сайту svitle.org – це абсолютно безпечно, навіть, для дітей!

 

Проте, всім користувачам всесвітньої мережі для безпечного користування Інтернетом необхідно знати про дотримання певних правил. Існує безліч ресурсів, які можуть зашкодити не лише комп’ютеру чи гаджету, а й душі, психіці, свідомості дорослої людини, що вже й казати про дітей!

 

Чи важливо це сьогодні? Звісно! Саме тому, 5 лютого відзначається День безпечного Інтернету. Цьогоріч гаслом до нього стане «Разом для найкращого Інтернету». Для чого потрібне відзначення Дня безпечного Інтернету? Перш за все, для популяризації механізмів безпечної роботи у всесвітній мережі, найперше – серед дітей! Для цього потрібно небагато: всього-на-всього, приділити дітям належну увагу, та провести разом із ними деякий час.

 

Не пошкодуй 10-20 хвилин свого часу! Донеси вже сьогодні правила відкривання Інтернет-посилань, культуру та етику спілкування в мережі, способи захисту свого пристрою та свого життя тим, хто може постраждати, не знаючи елементарного!

 

Не будь байдужим!