Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Я все можу в Тім, Хто мене підкріпляє, в Ісусі Христі 



Лідерка служіння для людей з інвалідністю Джоні Еріксон Тада розповіла про те, як Слово Боже допомагає їй у боротьбі з онкологічним захворюванням.

Еріксон Тада було діагностовано рак 3-ї стадії. Жінка пройшла хіміотерапію і настала ремісія, але згодом лікарі знову виявили у Джоні невелику пухлину.

Жінка розповіла: «Коли рак повернувся, не було страху чи переживань. Я знала, що Бог любить мене і міцно тримає у Своїх руках. Нам слід продовжувати вірити, навіть якщо не розуміємо Його шляхів».

Авторка понад 50 книг і засновниця міжнародного центру «Джоні та друзі» поділилася текстом із Біблії, який її підтримує: «Я надихаюся 25-м віршем з 9 розділу 1-го Послання до Коринтян:  «Кожний, хто змагається, стримується від усього. Вони - щоб одержати тлінний вінець, ми - щоб нетлінний».

Джоні Еріксон Тада прокоментувала цей текст: «Спортсмени щодня тренуються заради призу, який у результаті стане металобрухтом. Ми ж працюємо для вічної нагороди. Тому в цьому випробуванні для мене важливо всіма своїми силами шанувати Бога». Про це повідомляє портал Invictory.