Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Про великодній благодійний ярмарок «Майстерня добра», що проходитиме в столичній церкві «Еммануїл», в ефірі Світлого радіо розповіли його організатори: Ольга Цвигун та Олена Осечкіна.

Вони зазначили, що їхня церква уже другий рік поспіль надає допомогу біженцям із Донецької та Луганської областей, тому про проблеми переселенців їм відомо достеменно все. До того ж під опікою церкви перебувають люди з особливими потребами. Саме для підтримки цих двох соціально незахищених категорій людей і проводитиметься на Великдень благодійний ярмарок, в рамках якого також запланований фестиваль розваг.

За словами гостей, кожен охочий зможе долучитися до доброчинної справи, придбавши ексклюзивні речі, виготовлені художніми майстрами, чи купивши смачні та корисні страви.

Також організатори підготували цікаву розважальну програму: на відвідувачів чекатимуть вікторини, квести, дитячий зоопарк та багато іншого. На захід запрошено відомих християнських співаків та музикантів. Частина коштів, зароблених під час ярмарку, як повідомили гості, буде направлена на потреби переселенців та інвалідів.