Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

У цьому місяці Світле радіо «Еммануїл» відзначило свій дев'ятий день народження! Зібрався колектив і гості, щоб подякувати Богові за кожен день ефіру і за Його любов.І тому найголовнішим у програмі зустрічі був час подяки і прославлення Господа Ісуса Христа.

Почали прославлення Люба та Ігор Іванови з Харкова, підхопили естафету киянин Влад Канашин та львів'яни Надя і Василь Кондратюк. Це було дуже символічно, оскільки у Світлого радіо є ліцензії для FM-мовлення якраз у цих трьох ключових містах України - Києві, Львові та Харкові.

Також у першій частині програми директор телерадіокомпанії «Еммануїл» Галина Волченко розповіла про історію створення Світлої радіостанції, про перші дні мовлення та про те, як Бог являв Свою турботу протягом цих дев'яти років. Також вона представила волонтерів, дикторів, авторів і ведучих програм. Саме завдяки їхній праці в ефірі радіо «Еммануїл» звучить безліч програм самих різних спрямувань - від дитячих і розважальних, до соціальних і теологічних. З молитвою подяки Богові від волонтерів та друзів радіостанції вийшла Стелла Красовська і представила музичний подарунок усім присутнім - чудову пісню. Зал співав і славив Господа в одному дусі!

Також гості свята змогли взяти участь у тематичній вікторині з подарунками. У теплій та дружній атмосфері час пролетів непомітно.

На завершення програми всі присутні приєдналися до молитви за мир в Україні. Також помолилися за всіх співробітників радіо «Еммануїл» і за Боже благословення для подальшого розвитку радіостанції, адже зараз вже отримано ліцензію та ведуться роботи з організації мовлення Світлого радіо в Харкові.

Після офіційної частини всі могли поспілкуватися за чашкою чаю, обмінятися враженнями, сфотографуватися, обговорити плани на майбутнє і отримати на згадку від Світлого радіо невеликий подарунок.