Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

  Існує чудова, божественна зв'язок між любов'ю і музикою. Вони розширюють і розкривають один одного. Музика володіє силою, що може переносити нас. Слова, занурені в музику, можуть стосуватися таких місць в наших серцях, які недоступні для всього іншого.

Музика - важливий ключ до пробудження нашої любові до Бога, оскільки музика має силу провести нас крізь навколишнє нас дійсність в саме Його присутність. Вона піднімає наші справжні, глибокі емоції ближче до поверхні і переносить нас у вимір, що знаходиться ближче до серце Божому.

Давид наступним чином описував взаємозв'язок між музикою і Всевишнім:

Та Ти Святий, пробуваєш на хвалах Ізраїлевих! (Пс.21: 4)

Наша хвала підносить положення, влада і авторитет Божий в наших життях!

А чи знаєте ви, що на музиці є помазання? Тому ми повинні підходити до її вибору з розумом. У Новому Завіті, помазання означає присутність і посилення Духа Святого, щоб являти Христа. Таким чином, благочестива і помазана музика може через Дух Святий вводити нас в Його присутність.

Є земні пісні, і є пісні небесні. Не всі земні пісні погані, але більшість з них не наблизить нас до Бога. Небесні ж пісні зможуть зробити це. Коли ми співаємо такі пісні, ми проголошуємо про нашу любов і прагненні до Бога. Це форма поклоніння, і поклоніння завжди дає поклоняється більшу одкровення об'єкта його бажання.

Як музика, яку ви слухаєте, впливає на те, як ви ставитеся до Бога? Призводить вона до більш тісного спілкування з Ним? Просіть Духа Святого навчити вас тому, як використовувати силу пісні, щоб сколихнути свою любов до Нього. Нехай же пісні, які ми співаємо, зміцнюють наші взаємини з Ним і зводять Його на престол наших життів.

Автор - Lisa Bevere

Переклад - Алекс Фішман