Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Сьогодні учасником програми "Світлі гості" була пастор молодіжної церкви "SKEEMANS" - Ольга Потирайло.

На самому початку програми слухачі Світлого радіо задали пастору питання "В чому секрет успіху досягнення молоді?", На що гостя сказала, що найбільший секрет і він єдиний - це Бог, Божа любов і його милість. Самі по собі люди мало що можуть дати іншим. Світ пропонує молоді постійно щось нове - шоу, видовище, тому сьогодні нікого нічим не здивуєш. Тільки Божа присутність, Божа Любов, Його милість може завоювати таких людей. Вони особливо гарячі, якщо вони запалюються, то йдуть до кінця, вони - максималісти. Якщо Господь торкнувся їх по справжньому - вони стають Йому вірними до кінця.
Пастор Ольга розповіла, з чого ж почалася церква "Молодих левів" саме так перекладається "SKEEMANS". А починалося все з дитячого служіння. Разом з чоловіком Владиславом Ольга була лідером дитячого служіння недільної школи. Ольга і Владислав думали в той час, що це служіння - це служіння усього їхнього життя. Діти підростали й Бог звернувся і показав, що через сім'ю Потирайло має розпочатися молодіжне служіння. Спочатку були домашні групи. Наступним кроком було проведення домашніх груп в ті місця, де збиралася неформальна молодь, все це переросло в молодіжну церкву.
На питання, що робити, щоб не було вікових невидимих перешкод у спілкуванні з молоддю, пастор Ольга відповіла, що це може бути тільки щира любов! Молоді люди прекрасно відчувають фальш. Для них дуже важливо, чи відповідає те, про що ти говориш зі сцени з тим, як ти живеш, чи живеш ти так, як проповідуєш? Пастор Ольга каже: "Ще один важливий момент у налагодженні відносин - це відкритість. Наш будинок завжди відкритий і ми живемо однією великою сім'єю".