"Хліб Насущний"



Суботнє зібрання радіопроекту «Хліб Насущний» було доволі насиченим. До нас завітав наш партнер, волонтер, і просто добрий друг – Михайло Приходько із Чернігова. Він розповів, як радіо «Еммануїл» мовить у Чернігові, зокрема, порадував тим, що у Чернігові теж планується налагодження закупівлі та налаштування радіоприймачів для тих хто їх потребує.
 
 

Вперше «Хліб Насущний» відвідала сестра Галина, яка долучилася до служіння безхатькам на Київському вокзалі. Вона поділилася своїми враженнями після декількох днів служіння: щастя, любов і вдячність – ось, що переповнювало серце Галини.
 
Крім того, усі присутні на служінні мали нагоду послухати чудове свідчення Божої слави: минулого тижня наші волонтери знайшли на вокзалі Наталію – 71-річну жінку, яка вже не один рік живе на вулиці… У Наталії – пухлина на оці, сама вона була в дуже занедбаному стані!



 
 


Але, коли служиш Господу – немає ніяких перепон! Наші волонтери – Володимир, Ірина та Євген – викликали бригаду швидкої допомоги, і вмовили лікарів, щоб цю немічну жінку відвезли в лікарню. Самостійно привівши Наталію у належний вигляд, волонтери домовилися, щоб вона декілька днів перебула в лікарні, доки її не оформлять у центр реабілітації.
 
 
 
 
 
 
Бог відкриває всі двері! – в даний час Наталія знаходиться у Київському Домі Милосердя – у чистоті, в теплі, а головне – в оточенні небайдужих людей!
 
Запрошуємо усіх бажаючих долучатися до служіння, до яких вас закликає Господь! Приходьте у гості і до нас! Ми збираємося щосуботи об 11:00 у Будинку композиторів – м. Київ, вул. Пушкінська, 32 (м. Льва Толстого). Будемо раді знайомству!