«5-й ОКЕАН»



8 лютого щотижневе зібрання волонтерів та помічників Світлого радіо виявилося не зовсім звичайним. А все тому, що на запрошення Олексія та Галини Волченків у гості завітали добрі друзі Світлого радіо – учасники християнського гурту з Івано-Франківська «5-й ОКЕАН» (Володимир Бардецький, Неля Романовська, Юлія Алакова та Валентин Кутузов). Чудові, світлі, талановиті люди, які своєю творчістю вже не один рік прославляють Господа, несучи світло та Божу любов у серця людей!
 
 
 
 
Усі присутні мали нагоду почути як відомі вже пісні – «Мама», «Станція», «Якщо я Твоя ріка», «Амстердам», так і нову пісню – «Тато». А Різдвяні мелодії зробили атмосферу ще більш затишною, сповненою Божої присутності. Крім того, Неля Романовська декламувала власні поетичні твори – натхненно, проникливо, щиро.
Також учасники гурту «5-й ОКЕАН» поділилися радісною новиною: у грудні 2019 р. колектив отримав звання Народного!
 
 
 
 
 
 
Тож, дорогі слухачі Світлого радіо, якщо у вашому серці є бажання брати участь та підтримувати радіослужіння – приєднуйтеся! У вас буде нагода не тільки  бути причетними до благодійних справ інших радіослухачів, але й насичуватися Словом Божим, а іноді – ще й наживо чути творчість різних християнських виконавців, яких ми люб’язно запрошуємо для прославлення Господа.