Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Програма: «Світлі гості»

Ведучий: Владислав Бондарьков

Гість: Антон Шевчук

Студію Світлого радіо відвідав служитель церкви «Соборна» Антон Шевчук. Він відповів на запитання в ефірі програми «Світлі гості». Антон поділився зі слухачами радіо «Еммануїл» своєю життєвою історією. Служитель народився у християнській сім’ї, зростав у церкві, виховувався у недільній школі. Сьогодні, за словами Антона, він здійснює працю служителя і може засвідчити про ті дива, які Господь здійснює в житті та духовній праці.

Сьогодні Антон Шевчук бажає всім серцем служити Богові та свідчити про Нього неспасенним людям. Проповідник поділився біблійним прикладом хворої жінки, яка, доторкнувшись до Христа, зцілилася від свого недугу. Служитель наголосив, що так само і ми сьогодні, духовно доторкнувшись до Спасителя, можемо знайти зцілення нашим душам.


На думку Антона, любов – це щось віддавати та жертвувати. Бог показав нам приклад саме такої любові. Він віддав Свого Сина, щоб ми мали духовний порятунок. Тому й ті люди, які слідують за Христом, мають віддавати – свій час, здібності, ресурси задля служіння Господу та іншим людям. Це потрібно для того, щоб Боже Царство розширювалося, щоб Україна все більше пізнавала Господа.

Якщо людина щиро бажає служити Богові, їй потрібне спілкування з однодумцями – тими, хто може підтримати та передати свій досвід. Світле радіо  може надати таку можливість. Подивіться цікаве інтерв’ю з Антоном Шевчуком на нашому каналі в Ютубі – ви почуєте важливі істини для своєї духовної праці.