Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

«Коли людина приходить до Бога, вона не відмовляється від своєї мужності. Мужність тоді лише починається. Та мужність, яку приніс Ісус у цей світ зовсім інша, я назвав би її «мужність проти течії».

- Віктор Ларіонов, пастир евангельської церкви «Нове життя».

У програмі «Це реально» з Сергієм Цвєтковим і Віктором Ларіоновим говоримо про мужність і чоловічу природу крізь призму Слова Божого. Розмірковуємо про потреби чоловіка і жінки у шлюбі, співвідношення непохитності і ніжності у вихованні дітей, а також про улюблені фільми:)
Невеличкий конспект найцікавішого:

  • «Мужність Христа полягала у тому, що він був готовий на все заради свого Отця і людей, заради яких прийшов у цей світ, і він зовсім, абсолютно не захищав себе або своє. Для мене це дуже сильний виклик»
    «Сила це для мене було важливо, я був спортсменом. І коли я прийшов до церкви, перше, що я відчув – я маю відмовитися від сили взагалі, від будь-якого прояву сили» 
  • «Це дуже чоловіча чеснота, ніжність, її дуже не вистачає. Одна з перших речей, із якими я звертаюсь до чоловіків – будь ласка, будьте ніжними. До своїх дружин, до своїх дітей. Це повеління Господнє»
  • Чи може християнин проявляти силу? У чому полягає мужність для віруючої людини? Що робити з війною у своїй крові? Ніжність – чому багато хто вважає, що це соромно?

Ці та інші питання – у програмі «Це реально»: