Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

«Ви розумієте, тут є велика глибина – це не просто сказати «Христос Воскрес – Воістину Воскрес», хоча це має місце. Це не просто вдарити яйця, це не просто пофарбувати їх, це не просто писанка і не просто хліб – це свято має дуже глибинний зміст.

Найперше – треба позбутися статусу раба, а це можна зробити тільки через Ісуса Христа. Нам треба потрапити під іншу юрисдикцію, де міняється наше єство, наш характер, наша істота повністю». 

В гостях у Світлого радіо – Сергій Балюк, старший пастор церкви Живого Бога.

Розмірковуємо про кореляцію сучасного і вічного у символізмі свята Христового Воскресіння, говоримо про традиції єврейського Песаху та про те, як це стосується сучасних християн, а також про величну благодать спасіння.


Далі пропонуємо цитати з цього інтерв’ю: 

«Якщо людина читає Біблію без вогню Святого Духа та молитви, вона отримає знання, помудрішає, але це не буде тим духовним хлібом, про який говорив Ісус Христос». 

«Бог спасає, але людина приймає рішення».

«На цій планеті немає іншого імені, яким би можна було спастись, і немає іншого засобу, як позбутися гріха, окрім крові Ісуса Христа. Кров Ісуса Христа Сина Божого очищає нас від всякого гріха. Нас не можуть спасти ні добрі діла, ні милосердя, ні піст, ні молитва».

Долучайтесь до нашого спілкування у програмі «Світлі гості», а також дивіться повну версію розмови за посиланням:


Нехай буде з вами Бог!