Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

«Неможливо, знаючи, що Бог є, жити так, як ніби Його немає» 

- Олексій Сафонов 

У студії Світлого радіо ми поспілкувалися з Олексієм Сафоновим, пастором церкви «Соборна». Ми поговорили про теологічні концепції і практичне застосування Святого Письма у житті, а також про дитинство і юність у віруючій родині, особистісний вибір і служіння в церкві.

Слідкуйте за випусками «Світлих гостей» в ефірі радіо, а нижче – найголовніше із зустрічі з Олексієм Сафоновим: 

- «Одне з найсерйозніших викриттів на адресу певної категорії людей з уст Ісуса Христа - це викриття в лицемірстві. І я думаю, що процес дослідження Писання, якщо у тобі є елемент лицемірства - наприклад, догода собі, певна упередженність - якщо наші мотивація і цілі спрямовані виключно на власні позиції, я думаю, це не веде до Христа, а навіть навпаки» 


- «Сьогодні існує та сама проблема, що і за часів Старого Заповіту - проблема подвійних стандартів. У Старому Заповіті були дані цікаві заповіді, з приводу різних вагів і точності міри, і якщо провести, так би мовити, деяку проекцію в наше життя, то, фактично, Бог завжди направляє людину до того, щоб у неї не було подвійних стандартів. Тому що подвійні стандарти це проблема – як того часу, так і нашого» 

- «Людина дуже легко захищає себе і дуже легко звинувачує іншого. Така цікава властивість, хоча здавалося б - захисник і звинувачувач. Але чомусь критика, спрямована в свою сторону, часто послуговується іншим стандартом, ніж у тому випадку, коли ми говоримо про інших» 

- «Бог, що дає життя, Він і забезпечує це життя. Биття серця - це величезний дар. І, повірте, Бог приносить благословення з кожним життям, яке він дає» 

Дивитися повне інтерв'ю у записі: 
 

Пам'ятаймо про вічне! Хай буде з вами Бог!