Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

2 липня 2018 р.

Програма: «Світлі гості»

Гостя: Надійка Гербіш, письменниця

Відома українська письменниця Надійка Гербіш розповідає про сезонність у своїх творчості та роботі, згадує дитинство, а головне – ділиться історією, як вона зустрілася з Ісусом.


 Програма: «Актуально сьогодні»

Гості: Президент УБТ Григорій Комендант та його заступник Анатолій Райчинець

Президент Українського біблійного товариства Григорій Комендант та його заступник Анатолій Васильович Райчинець розповідають про унікальну подію – Національне читання Біблії,  яке відбулося на Софійській площі Києва і яке номіновано до Національного реєстру рекордів України як наймасовіший та найтриваліший захід із читання вголос у нашій державі.


 

5 липня 2018 р.

Програма: «Сімейна консультація»

Гість: пастор Вадим Жуковін

Пастор церкви «Християнська надія» Вадим Жуковін відповідає на запитання слухачів, які стосуються взаємин у родині, батьків і дітей та інших важливих тем. 


 

Програма: «Світлі гості»

Гість: диякон, соціальний працівник Олексій Погребний

Диякон церкви. Соціальний працівник.  Керівник проекту психосоціального супроводу у благодійній організації. Сім’янин. Усі ці ролі успішно виконує Олексій Погребний, служитель церкви «Спасіння» у місті Боярка. Наш гість розповідає про те, як Бог звільнив його від наркотичної залежності та допоміг розпочати важливе соціальне служіння.


 

6 липня 2018 р.

Програма: «Світлі гості»

Гостя: співачка Любов Дорошенко

Відома у християнських колах авторка та виконавиця Любов Дорошенко розповідає про свою творчість і, зокрема, про історії створення пісні «Совершенный Бог», яка полюбилася багатьом слухачам.



Програма: «Дар усиновлення»

Гостя: керівник проекту наставництва для сиріт Тетяна Іордан та її підопічна Катерина

В Україні з’явився цікавий проект  наставництва для сиріт, у межах якого кожен, хто має бажання та змогу, може стати наставником і другом дитині-сироті. Про нього розповіли гості програми - керівник проекту Тетяна Іордан та її підопічна Катерина.