Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Ефір: 30 липня 2018 р.

Програма: «Світлі гості»

Гостя: Олеся Доліна, капелан, психолог, журналіст

Коли вам здається, що все погано, що нічого не вдається, саме в цей час Господь може дати вам справу, яка не тільки підбадьорюватиме вас особисто, але й підтримуватиме багатьох людей у складний період їхнього життя. Слід лише прислухатися до Божого голосу… Про це говоримо з унікальною жінкою – капеланом, психологом, керівником проекту «Серце горлиці», журналістом Олесею Доліною.

 

 

Програма: «Актуально сьогодні»

Гості: Віталій Вашкевич, бізнесмен та Віктор Матвєєв, бізнесмен, служитель

Як бути успішним у бізнесі? Що важливо знати? Які поради можна дати молодим людям, котрі не бачать перспективи в майбутньому? Про це та інше Віталій Вашкевич розмовляє з бізнесменом, служителем Віктором Матвєєвим.

 


Ефір: 2 серпня 2018 р.

Програма: «Сімейна консультація»

Гості: Ірина та Валерій Коропи, служителі

Подружжя  Ірини та Валерія Коропів розповідають, як пройшли важкий період у житті, як Бог з’єднав їх та відновив сімейні стосунки…

 

 

Ефір: 3 серпня 2018 р.

Програма: «Світлі гості»

Гостя: Анна Торгало, журналіст, служитель проекту Global Christian Support

Наша гостя Анна Торгало ділиться власною історією навернення до Бога,  розповідає про своє цікаве служіння, а також відповідає на запитання слухачів.

 

 

Програма: «Дар усиновлення»

Гостя: Оксана Зубрій, мама прийомної дитини

Оксана Зубрій розповідає, за яких обставин вирішила усиновити дитину, як уперше побачилася зі своїм майбутнім синочком, та яким був її шлях до того, коли прийомна дитина переступила поріг її дому…