Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Програма: «Це реально»

Ведучий: Сергій Цвєтков

Гість: Сергій Ларіонов, бізнесмен, сім'янин

Тема чергова випуску програми «Це реально» - «Сім'янин». Для Сергія Ларіонова, нашого гостя, це життєва позиція. Чого він навчився за 18 років подружнього життя, і чому бути сім'янином - це не просто слова, а кредо всього життя? Про це з гостем передачі говорить автор та ведучий Сергій Цвєтков.

Ведучий: Сергію, сім'янин - що це за чоловік у твоєму розумінні?

Сергій: Сім'янин - це людина, яка є вірною своєму покликанню, своїм близьким, яка слідує за Богом і піклується про інших. Тобто, це людина, котра відчуває свою відповідальність і готова її нести.

Ведучий: Головна ознака сім'янина - це відповідальність - усвідомлена, прийнята?

Сергій: Так.

Ведучий: Я знаю, що у тебе в минулому - кар'єра тренера з боротьби, навчання в семінарії, ти займаєшся підприємництвом, активно береш участь у діяльності Християнської футбольної ліги, і ніщо з цього не стало для тебе ідентичністю в твоїй мужності. Чому саме бути сім'янином стало твоїм життєвим кредо?

Сергій: Кожна людина в чомусь виявляється. Кожному Бог дав якісь дари. Щось у когось виходить легко. Одні успішні в спорті. Інші - в бізнесі. А треті - в сім'ї. Ми навіть із дружиною сперечаємося. Вона каже: «Ти - хороший». Я відповідаю: «Ні, це ти, напевно, хороша, якщо сім'я у нас така класна». Ми одне одного хвалимо. Ось Бог такий добрий, що Він дав мені хороший приклад, який я бачив у своїх батьках, що повторився і в моєму житті. У певний момент я теж захотів бути щасливим, мати сім'ю, захотів зробити щасливими своїх дружину і дітей. Дуже важливо для людини, щоб вона прийняла рішення бути щасливою. Зауважте: усі люди хочуть щастя, але всі конфлікти народжуються з якихось дрібниць. Стикаються два егоїсти, і в підсумку це закінчується великими проблемами.

Ведучий: Мені здається, кожен, хто створює сім'ю, хоче бути щасливим.

Сергій: Але тут такий момент важливий: не тільки, щоб я був щасливим, але щоб і моя дружина була щасливою. Це перше завдання. В основному люди думають: я хочу щастя. А тут мудрість у чому: зробити іншого щасливим. Дієвий принцип: тобі ніхто нічого не винен, а ти винен. Тоді ти будеш щасливою людиною...