Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Програма: «Світлі гості»

Ведуча: Ірина Суботовська


Гостя: Анна Торгало, журналіст, служитель проекту Global Christian Support

Християни часто повторюють фразу: «Господь знає, що тобі потрібно і дасть це тобі вчасно». Діти Божі переконуються в правдивості цього вислову на власному досвіді. Часто буває так, що Господь відповідає на нашу потребу через інших людей, котрі, знаючи або не знаючи про неї, допомагають нам. Чи вміємо ми приймати благословення? І чи вміємо благословляти інших? Можливо, розповідь нашої гості спонукатиме вас замислитися над цим… 

Ведуча: …Мене, наприклад, вразив той факт, що ви в молитві почули, що певній людині потрібен відпочинок. І  ви взяли і подарували їй те, що було потрібним. Це те, що ви сієте у життя людей. А у ваше життя сіють так, як ви це робите? Хтось приходить у час, коли вам погано?

Анна: Так, є такі люди.

Ведуча: Може, трохи про них розповісте?

Анна: Так. Це сім’я, яка живе в Атланті, Тавіфа і Олександр Єгорови, вони працюють у нас в проекті Global Christian Support, але в офісі в Атланті. І ось Тавіфа – людина, котра чує голос Божий і відповідає на те, що Господь каже. І ця родина одного разу дуже благословила мене, і завдяки цьому, можна сказати, я зрозуміла, що це класно – приймати благословення від інших. Тобто, не потрібно соромитися, коли тебе хтось чимось благословляє. Потрібно просто мати вдячне серце і вміти дякувати людям за те, що вони тебе благословляють. Це те, що працює.

Ведуча: Тобто, наскільки я розумію, ви потребували речі, необхідної у роботі. Вам її подарували. І це було знаковим для вас.

Анна: Так. Я просто знала, що мені ця річ потрібна і що собі я не можу її дозволити купити. І майже на день народження цей подарунок у мене з’явився.

Ведуча: Анно, за що ви вдячні Богові?

Анна: Найбільше хочеться дякувати Господу за сім’ю, духовну сім’ю, за рідних і близьких, звичайно, друзів, якими Він благословляє. Як сказано у тій пісні: «Ты даруешь друзей». Також постійно хочеться дякувати Йому за те, що маю свій дім, маю де мешкати. Наше місто – Черкаси – дуже красиве і в ньому комфортно жити. Вдячна за ті здібності, які Бог мені дав. Оскільки раніше я не дуже розбиралася в тому, як і що я вмію робити. І за можливості, які Він мені подарував. У кожної людини є можливості для виконання свого призначення. Головне – з’ясувати, в чому воно полягає. А ще важливо  - не жити в одній площині, а розвиватися в різних сферах, тому що колись тобі може набриднути робити те, чим ти займаєшся нині. І ти легко зможеш перемкнутися на щось інше…